Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Ορισμός ακτίνας
post-title Μονοήμερες εκδρομές στο Πόρτο Κατσίκι με mini bus του ΚΤΕΛ Λευκάδας

Μονοήμερες εκδρομές στο Πόρτο Κατσίκι με mini bus του ΚΤΕΛ Λευκάδας

Μονοήμερες εκδρομές στο Πόρτο Κατσίκι με mini bus του ΚΤΕΛ Λευκάδας

Μονοήμερες εκδρομές στο Πόρτο Κατσίκι με mini bus του ΚΤΕΛ Λευκάδας

Για τους επισκέπτες της Λευκάδας που δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο και θέλουν να επισκεφτούν την μαγευτική παραλία Πόρτο Κατσίκι μέσω στεριάς, το ΚΤΕΛ Λευκάδας οργάνωσε και θέτει σε λειτουργία από το Σάββατο 21 Ιουλίου και μέχρι τις 30 Αυγούστου 2018, τρεις ημερήσιες εκδρομές την εβδομάδα με mini bus .Οι εκδρομές θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με αφετηρία τη Λευκάδα (09:30) και κεντρική στάση στο Νυδρί (10:00).

Η αναχώρηση από το Πόρτο Κατσίκι θα είναι στις 5 το απόγευμα με τελικό προορισμό τη Λευκάδα και ενδιάμεση στάση στο Νυδρί.

Η τιμή της εκδρομής είναι 15 € για άτομα κάτω των 18 και φοιτητές, και 20 € για ενήλικες.

Χρειάζεται οπωσδήποτε προκράτηση θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. +30.2645092110.

Με βάση αυτό το πρόγραμμα δίνεται η ευκαρία στους εκδρομείς, χωρίς ταλαιπωρία να παραμείνουν σχεδόν 5 και παραπάνω γεμάτες ώρες στην διάσημη παραλία, να απολαύσουν δροσερές βουτιές στα πρασινογάλανα μοναδικά νερά του Ιονίου και να γεμίσουν τις φωτογραφικές τους μηχανές με άπειρα “κλικ” με φόντο το περίφημο λευκό των (ΛΕΥΚΑδίτικων) βράχων και το απέραντο γαλάζιο.

Με το ΚΤΕΛ Λευκάδας μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τις παραλίες του Αγίου Νικήτα και το Κάθισμα, τις παραλίες του Κάστρου και της Γύρας.

Όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που ισχύουν έως τις 17 Σεπτεμβρίου μπορείτε να δείτε [εδώ].

error: Alert: Content is protected !!