Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Ορισμός ακτίνας
post-title Λευκάδα, νησί για ψαγμένους ταξιδιώτες

Λευκάδα, νησί για ψαγμένους ταξιδιώτες

Λευκάδα, νησί για ψαγμένους ταξιδιώτες

Λευκάδα, νησί για ψαγμένους ταξιδιώτες

Η Λευκάδα είναι ένας από τους 17 νησιώτικους τουριστικούς προορισμούς που αν και δεν πολυδιαφημίζονται αποτελούν την επιλογή των ψαγμένων ταξιδιωτών σύμφωνα με άρθρο του travelstyle.
Προορισμοί που αξίζουν την προσοχή μας για την παρθένα και μοναδική ομορφιά τους.

Μαζί με τη Λευκάδα στη λίστα αυτή βρίσκονται νησιά όπως η Αμοργός, η Ανάφη, η Φολέγανδρος και άλλα κυκλαδίτικα νησιά ενώ από το Ιόνιο στη λίστα βρίσκονται μαζί με τη Λευκάδα οι Παξοί και οι Αντίπαξοι.

Συγκεκριμένα για τη Λευκάδα αναφέρει ότι αν και σε πολλές περιπτώσεις, διαφημιστικά, επισκιάζεται από τους γείτονές της είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της περιοχής, και εξακολουθεί να έχει όμορφα παραδοσιακά χωριά για να εξερευνήσετε. Τονίζει επίσης την εύκολη πρόσβαση της μέσω της πλωτής γέφυρας.

Φυσικά, να τονίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας, ότι η Λευκάδα, ανεξάρτητα από το αν διαφημίζεται ή όχι σε σχέση με τα υπόλοιπα Ιόνια Νησιά, αποτελεί τα τελευταία χρόνια αγαπημένο προορισμό Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών καθώς φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της, κυρίως. Αφού όμως αφορά, σύμφωνα με το άρθρο, ψαγμένους ταξιδιώτες, εκείνοι γνωρίζουν ότι τόσο οι φυσικές ομορφιές της, όσο και όλα όσα μπορεί να προσφέρει σε έναν επισκέπτη, είναι πάμπολλα και απολαυστικά.

Πληροφορίες από: http://www.travelstyle.gr/

 

 

error: Alert: Content is protected !!