Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
standard-title Editorial

Editorial

Το Go Lefkas είναι ένας διαδικτυακός τουριστικός και επαγγελματικός οδηγός για τη Λευκάδα. Πρόκειται για ένα πλήρη οδηγό του νησιού, μέσα στον οποίο ο επισκέπτης θα βρει όχι μόνο τις γνωστές και πολυδιαφημιζόμενες ομορφιές της Λευκάδας, που έτσι κι αλλιώς γνωρίζουν και προωθούν όλοι, αλλά και όλα όσα θα ήθελε πραγματικά να γνωρίζει για το μοναδικό αυτό νησί.

Η αγάπη και η αφοσίωση των δημιουργών του για το νησί τους αποτέλεσε την αφετηρία για το διαδικτυακό ταξίδι του Go Lefkas που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016. Έχουν προηγηθεί τρία σχεδόν χρόνια δημιουργικής έρευνας, άπειρων ωρών μελέτης, διαρκών συζητήσεων, ανταλλαγής απόψεων, διαφωνιών και συμφωνιών που συνεχίζονται και θα συνεχίζονται. Γιατί δεν είναι απλά μια σελίδα που προσπαθεί να αναδείξει τη Λευκάδα, αλλά ένα έργο ζωής, πίστης και ελπίδας για τις απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ο τόπος τους ειδικά στο κομμάτι του τουρισμού και βασίζεται στο moto “Μάθε τον τόπο σου για να τον κάνεις καλύτερο “.

Ο εμπνευστής και δημιουργός του, Νίκος Καββαδάς, ασχολείται χρόνια με το διαδικτυακό χώρο, τα multimedia, την ειδησεογραφία της Λευκάδας και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Η υπεύθυνη ύλης και αρθρογράφος του, Χρυσούλα Σκλαβενίτη, ερευνά χρόνια τις παραδόσεις, την ιστορία, τη λαογραφία και γενικά τον χαρακτήρα του νησιού.

Και οι δυο μαζί, ψάχνουν, ερευνούν, μελετούν και επισκέπτονται κάθε γωνιά του νησιού. Και οι δυο μαζί μέσα στο Go Lefkas κάνουν τα μυστικά της Λευκάδας γνωστά.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμμετοχή της Ειρήνης Βονιτσάνου που με πολύ υπομονή επιμελήθηκε την διόρθωση των κειμένων. Τη μετάφραση της σελίδας στην αγγλική γλώσσα ανέλαβε ο Γιάννης Γαρύφαλλος.

Το βασικό μενού του χωρισμένο σε θεματικές κατηγορίες είναι ουσιαστικά μια σχεδόν πλήρης εγκυκλοπαίδεια για τη Λευκάδα. Παρέχει πολλές πληροφορίες για την ιστορία, τον πολιτισμό, τη λαογραφία, τη γαστρονομία, τις φυσικές ομορφιές, τις παραλίες, τα μνημεία και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Παρουσιάζει αναλυτικότατες περιγραφές της πόλης της Λευκάδας και των χωριών της και δοκιμασμένες και έγκυρες διαδρομές που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε το νησί σε βάθος. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με κάθε είδους δραστηριότητα με την οποία μπορείτε να ασχοληθείτε κατά τη διάρκεια κάθε εποχής του χρόνου. Παρέχει ένα πλήρη οδηγό εκδηλώσεων, μέσω των οποίων θα γνωρίσετε την πολιτιστική κουλτούρα του νησιού. Δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των δυνατοτήτων που το νησί μπορεί να παράσχει στους επισκέπτες του, σε κάθε τομέα τουρισμού που διαθέτει. Όλα συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θεαματικά βίντεο και χάρτες

Απευθύνεται σε κάθε τύπο επισκέπτη, κάθε εποχής. Σε εκείνον που έρχεται στο νησί για καθαρά διακοπές και χαλάρωση, αλλά και στον επισκέπτη που βλέπει τις διακοπές του σαν μια περιπέτεια και τον ενδιαφέρει να μάθει ένα τόπο καλά.

Στο blog του, που ανανεώνεται διαρκώς υπάρχουν άρθρα με αφιερώματα ποικίλων θεμάτων, ρεπορτάζ από εκδηλώσεις, τουριστικά νέα που αφορούν στη Λευκάδα ή γενικά θέματα ενημέρωσης τουριστών.

Επιπλέον παρέχει όλο το βασικό μενού αλλά  και πολλές χρηστικές πληροφορίες που θα διευκολύνουν τη διαμονή του επισκέπτη στη Λευκάδα, με απίστευτη ευκολία και ταχύτητα τη στιγμή ακριβώς που την χρειάζεται, μέσω οποιασδήποτε συσκευής διαθέτει.

Το Go Lefkas περιέχει και ένα πλήρη επαγγελματικό οδηγό, με πολλές επιλογές διαμονής, εστίασης, ψυχαγωγίας, διασκέδασης και αγορών. Μέσα από μια εύκολη πλατφόρμα αναζήτησης μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει μέσα από μερικά κλικ.

Το Go Lefkas αποτελεί επίσης το κατάλληλο εργαλείο και για τον επαγγελματία του τουρισμού και όχι μόνο.  Με έξυπνα τρικ και εύκολο σερφάρισμα στο μενού του, ο επισκέπτης του νησιού έρχεται σε επαφή με το κατάλυμα, το εστιατόριο, το καφέ, το εμπορικό ή άλλο κατάστημα που τον ενδιαφέρει.  Και αυτό φυσικά αποτελεί κέρδος για τον επαγγελματία του νησιού, αλλά για την τουριστική του ανάπτυξη.

Το Go Lefkas ακολουθεί όλες τις εξελίξεις στο τεχνολογικό κομμάτι και προσφέρει στους επισκέπτες του ευκολία και ταχύτητα στη περιήγησή τους.

Με αυτές τις δυο λέξεις “Go Lefkas”, έχετε όλο το νησί στα χέρια σας!

error: Alert: Content is protected !!