Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Ορισμός ακτίνας
post-title Διακοπές με αυτοκίνητο … στη Λευκάδα φυσικά

Διακοπές με αυτοκίνητο … στη Λευκάδα φυσικά

Διακοπές με αυτοκίνητο … στη Λευκάδα φυσικά

Διακοπές με αυτοκίνητο … στη Λευκάδα φυσικά

Το Travel Style προτείνει 5 οικονομικούς προορισμούς στους οποίους μπορείτε να ταξιδέψετε οδικώς, γλυτώνοντας έτσι χρήματα από τα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, αλλά έχοντας παράλληλα και το προνόμιο να επιλέξετε εσείς την ώρα άφιξης και αναχώρησής σας στο τόπο των διακοπών σας!

Οι 5 αυτοί προορισμοί είναι η Εύβοια, το Πήλιο, τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, οι άγνωστες ακτές της Αρκαδίας και φυσικά το στεριανό νησί, η Λευκάδα.

“Το μοναδικό νησί του Ιονίου – και ένα από τα δύο σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με την Εύβοια – το οποίο δεν απαιτεί ακτοπλοϊκή μετακίνηση για να μας επιτρέψει να χαρούμε τις εκπληκτικές του παραλίες και την όμορφη φύση του, η Λευκάδα μας προκαλεί να… ανηφορίσουμε για Επτάνησα.


Θα βολτάρετε ανάμεσα στα παραδοσιακά σπιτάκια και την πλούσια ορεινή βλάστηση του χωριού Καρυά, θα ανακαλύψετε το εντυπωσιακό φαράγγι Δημοσάρη κοντά στο Νυδρί, θα γνωρίσετε την γοητεία του παραδοσιακού οικισμού Δρυμώνα και φυσικά θα βουτήξετε σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες ολόκληρης της Ελλάδας. Όχι δεν είναι υπερβολή, τα τιρκουάζ νερά των Εγκρεμνών, του Μύλου και του Πόρτο Κατσίκι θα σας ταξιδέψουν στην Καραϊβική, ενώ το κοσμοπολίτικο Κάθισμα θα σας προσφέρει όλες τις ανέσεις μιας grande παραλίας με beach bars και μπόλικα parties.”

Σημείωση: η παραλία των Εγκρεμνών που προτείνεται στο άρθρο έχει πρόσβαση τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι μόνο από τη θάλασσα.

Φυσικά με την ευκολία του αυτοκινήτου σας μπορείτε να επισκεφτείτε πάμπολλα μέρη στη Λευκάδα αλλά και να “δοκιμάσετε” τις διαδρομές στο νησί που το Go Lefkas σας προτείνει [εδώ], [εδώ] και [εδώ].

error: Alert: Content is protected !!